Почистване на хотел

Как да украсим прозорците за Нова година?

почистване на прозорци

В навечерието на любимия празник на всички не само елхата се превръща в предмет за украса. Един от основните елементи на празничния дизайн е прозорецът. В същото време е важно не само да зарадва домакинството с приказната си украса, но и да изглежда доста впечатляващо от улицата като почистите добре процореца с правилните почистващи препарати за стъкло, за да се вижда по-ясно. Какви декорации за прозорци да изберете за Нова година? Това ще бъде обсъдено в нашата статия.

Как да украсим перваза на прозореца за новата година

Снежинки
Почти всеки може да ги изреже от хартия. Друг вариант са снежинките от фолио. Можете да изрежете снежинки, като използвате само своята креативност. Но можете също да търсите сложни шаблони в Интернет. Освен това днес можете лесно да намерите майсторски класове за правене на обемни снежинки.

Модели и рисунки
Спомняте ли си как в детството рисувахме снежни човеци и думите „Честита Нова година“ на прозореца с гваш или акварел? Тази забавна идея може да се използва и днес. Също така опитайте фалшив сняг и паста за зъби, за да украсите прозореца. Можете сами да измислите чертеж или отново да използвате изрязаните шаблони. В последната версия върху шаблона се нанася паста за зъби или сняг, след което хартията се отстранява и остават равномерни и красиви новогодишни шарки.

Коледни шарки на прозореца

Хартиени инсталации
Ако искате нещо по-сложно от снежинките, можете да залепите на прозорците изрязани по шаблон Дядо Коледа, снежни човеци, елени, елхови клони и други атрибути на Нова година. Хартиените панорами на перваза на прозореца, осветени отвътре от LED гирлянд, изглеждат завладяващо. Това може да бъде новогодишна гора, Дядо Коледа, пътуващ в шейната си, забавни зайчета, които се веселят в снежните простори и т.н. Такава инсталация изглежда наистина страхотно, искате да я гледате отново и отново!

Новогодишни инсталации на перваза на прозореца

Иглолистни композиции
Друг вариант за декориране на перваза на прозореца ще бъдат композиции от истински или изкуствени смърчови клони, коледни венци. Те ще направят страхотна комбинация за вашата елха, а вие ще получите стилен празничен интериор, решен в правилната цветова схема.

Смърчовите композиции могат да бъдат украсени с шишарки, панделки, горски плодове, топки, декоративни пръски и др.

Композиция от смърч. Композиция от смърч

Приказни светлини
За тези, които искат да отделят минимум време за декориране на прозорец за Нова година, но в същото време да получат ефективен резултат, закупуването на гирлянд ще бъде отлично решение. На първо място говорим за електрически гирлянди с различни светлинни режими, но не забравяйте за ярките гирлянди, изработени от фолио, които могат да се използват за украса на отвора на прозореца по оригинален начин.

Обърнете внимание на гирляндите от топки и иглолистни клони. За любителите на ръчната изработка можете да препоръчате гирлянди от памучни топки, шишарки, снежинки.

Светещи играчки
В допълнение към (или вместо) електрически гирлянди, можете да закупите светещи украси под формата на коледни елхи, снежни човеци, елени и други герои. Тези новогодишни фигурки са оборудвани с LED осветление, което им придава особен чар. Поставете играчките на перваза на прозореца и ще получите магическа светлинна инсталация, която гостите ви определено ще забележат от улицата, приближавайки се до къщата.

Висящи декорации
Големите висящи декорации за прозорци изглеждат оригинални и стилни. Това могат да бъдат големи златни или сребърни камбани, топки, окачени с панделки или мъниста. В комбинация с иглолистната композиция, те ще образуват цялостен ансамбъл, предназначен да украсява прозореца по време на всички новогодишни празници.

Фенери и свещи
Ако предпочитате спокоен пламък на свещ вместо неспокойните светлини на електрически гирлянди, разгледайте по-отблизо празничните лампи и свещници. Те ще придадат специална атмосфера на вашия интериор – уютен, домашен, душевен… Представете си колко е страхотно да гледате пламък на живо в елегантен дизайн, отдавайки се на мечтите си и очаквайки новогодишните чудеса…

Разгледахме само основните начини за декориране на прозорци за Нова година. Използвайки тях, както и въображението си, можете да създадете своя собствена „приказка“, която както в детството, ще накара очите ви да блестят от щастие и да вярвате само в най-доброто.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *