Показване на 1–68 от 498 резултата

Без категория (1)

Ароматизация (10)

Дезинфектанти (41)

Дозатори (23)

Интериорни и екстериорни пепелници и кошове (72)

Канцеларски кошчета (24)

Кошове и Четки за баня (45)

Кухненска и Тоалетна хартия (8)

Лични предпазни средства (12)

Почистващи препарати (21)

Професионални колички и преси (31)

Професионални кошове за сметосъбиране (33)

Професионални Подочистачки / Мопове / Резерви / Апарати за МОП (49)

Професионални прахосмукачки и подочистачи (8)

Професионални препарати за почистване (42)

Салфетки (8)

Сгънати хартиени кърпи за ръце (3)

Сешоари за ръце и коса (20)

Стъклочистачки (27)

Хотелиерско оборудване (22)

GRESNET – GRESNET BS

Препарат за кухненски подове със силно обезмасляващо действие. Перфектно отстранява мръсотия от всякакъв произход.

MOP РЕЗЕРВА ЗА ПОДОЧИСТАЧКА

MOP РЕЗЕРВА ЗА ПОДОЧИСТАЧКА *40см 6001/арт.№3346*60см 6003/ арт.№3347

PL 2 HOT-мощни алкални вещества атакува и най-упоритите мазнини

PL 2 HOT-мощни алкални вещества атакува и най-упоритите мазниниСъставът от мощни алкални вещества атакува и най-упоритите мазнини. Формулата на препарата позволява почистването на затоплени скари, без да създава никакви неудобства.

POOL Crystal clear течен коагулант

Течен коагулант Crystal Clear се прилага за поддържане на кристална чистота и прозрачност на водата в плувния басейн, чрез коаугулация, флокулация на неорганични и органични замърсители.>Състав на препарата Полиалуминиев хлорид хидрооксид Препаратът притежава висока скорост на коагулация и е идеален за поддържане на кристално чиста вода в басейна. Той е без миризма, стабилен е на въздуха, не променя цвета и химическия си състав и може да се прилага и чрез дозиращи помпи.

POOL pH-минус коректор

КОРЕКТОР “pH-“ е препарат, за понижаване, при необходимост, на нивото на рН на водата в плувния басейн. Нивото на рН на водата в плувния басейн трябва да се поддържа в интервала 7.2 – 7.6. При по високо ниво от посочения диапазон водата може да предизвика дразнене на очите и дихателните пътища на къпещите се, изглежда мътна и може да причини отлагания по стените и дъното на плувния басейн.>Състав на препарата Натриев хидрогенсулфат – мин 90%

POOL pH-плюс коректор

КОРЕКТОР “pH+“ е препарат, за повишаване, при необходимост, на нивото на рН на водата в плувния басейн. Нивото на рН на водата в плувния басейн трябва да се поддържа в интервала 7.2 – 7.6. При по ниско ниво от посочения диапазон водата може да предизвика дразнене на очите и дихателните пътища на къпещите се, както и да доведе до корозиране на металните части и аксесоари в плувния басейн.>Състав на препарата Натриев карбонат – мин 90%

SANO 00 за почистване на тоалетни

SANO 00 за почистване на тоалетни. Перфектно почиства, премахва микроби и бактерии, дезинфекцира и премхва неприятни миризми. 1 л.

SANO ANTI KALK WC

SANO ANTI KALK WC Премахва варовиковите отлагания от тоалетните чинии, почиства и дезинфекцира . 750 мл.

SANO ANTI KALK спрей

SANO ANTI KALK спрей. Препарат за отстраняване на петна от варовик и ръжда, за ефективно почистване на мивки, санитарен фаянс, керамика, душ кабини, смесители, пластмасови и никелирани аксесоари в банята и кухнята.

SANO BLUE тоалетно блокче за казанче

SANO BLUE тоалетно блокче за казанче. Осигурява блестяща чистота на тоалетната чиния. Унищожава 99.9 % микроби и бактерии. Неутрализира неприятните миризми и оставя приятен аромат. Оцветява водата в син цвят. Поставя се вертикално в ъгъла на тоалетното казанче. 150 г.

SANO FORTE PLUS ОБЕЗМАСЛИТЕЛ

SANO FORTE PLUS ОБЕЗМАСЛИТЕЛ За отстраняване на мазнини и загар от фурни, грилове, скари, тенджери, тигани, тави, печки, абсорбатори и фаянс.750мл.

SANO За кожени повърхности

SANO За кожени повърхности. Почиства всички видове кожени повърхности. 500 мл.

SANO За мебели помпа

SANO За мебели помпа 4 в 1. Почиства, полира, предпазва дървените части и отблъсква праха. 500 мл.

SANO За отпушване на канали гранули

SANO За отпушване на канали гранули 200 г.

SANO МУЛТИ МЕТАЛ за почистване на метални повърхности

SANO МУЛТИ МЕТАЛ за почистване на метални повърхности. Предназначен да почиства /без да оставя драскотини/ и да полира различни метални повърхности: тенджери, тигани, тави, прибори, мивки, батерии и т.н. Подходящ за сребро, стомана, хром, никел, мед, бронз. 300 мл.

SANO препарат за стоманени повърхности

SANO препарат за стоманени повърхности. Почиства и придава блясък на стоманени повърхности. Подходящ и за хромирани и никелирани повърхности. 500 мл.

SANO Против мухъл спрей

SANO Против мухъл спрей Ефикасно премахва мухъл от вани, стени, керамика, порцелан, прозорци, около мивката и пластмасови повърхности. 750 мл.

SANO сух препарат за премахване на петна

SANO сух препарат за премахване на петна. Бързо и ефикасно отстранява петна от мазнини, храни, грим. Оформената като четка капачка спомага за проникването на активните съставки в замърсените места. Подходящ за дрехи, завеси, дамаски, покривки за маса. Не се препоръчва за петна от боя и петна от водноразтворими вещества. Идеален за ресторанти, пътувания, офиси. 170 мл.

SC CARPET M

Описание: Препарата за изпиране на тапицерия, мокети, килими и мека мебел. С регулирана пяна. Предназначен за машинно и ръчно изпиране. Премахва петна и силни замърсявания от мазнини, кафе, натурални сокове, емулсии и синтетични замърсители. Оставя приятен аромат и усещане на чистота.
Начин на употреба: Препаратът се разрежда от 1:10 до 1:12 с вода за перящи прахосмукачки и при ръчно изпиране.Върху по-упорити петна може да се нанесе директно или разреден до 1:1 с вода. Премахва неприятни миризми от тапицериите.
Категория за употреба: Професионална.
Опаковка: Бутилка 1кг. / Туба 5кг.
pH 8

SC DGR SKIM

Описание: Силно алкален обезмаслител за грилове, фурни, абсорбатори, скари и кухненски плотове. Лесно премахва замърсяванията от синтетични, минерални и силиконови масла.
Начин на употреба: Препаратът се нанася под формата на концентрат или работен разтвор върху замърсените повърхности, изчаква се от 2 до 10 мин., след което се забърсва или изплаква обилно с вода.
В зависимост от степента на замърсяване, препаратът може да се разрежда до 1:10.
ВНИМАНИЕ: Да не се използва върху алуминий. Ползването на ръкавици е задължително.
Категория за употреба: Професионална.
Опаковка: Бутилка 500мл. / Туба 5кг.
pH 14

SC DGR UNI

Описание: Универсален обезмаслител, с широк спектър на действие. Подходящ за почистване на пластмасови, алуминиеви, стоманени, дървени, гумени и други повърхност. С лек, приятен аромат и силно почистващо действие.
Начин на употреба: Препаратът е предназначен за директна употреба. Нанася се върху почистваната повърхност, след което се забърсва с кърпа. За по-добър ефект при силно замърсени повърхности може да се изчака след нанасяне до 5-10 минути.
Категория за употреба: Професионална.
Опаковка: Бутилка 500мл. / Туба 5кг.
pH 10

SC GLASS

Описание: : Концентриран препарат за почистване на стъкло, гладки повърхности и пластмаси. Изчиства и не оставя следи.
Начин на употреба Препаратът се нанася върху почистваната повърхност, след което се изтрива с чиста памучна кърпа. Характеризира се със силна изпаряема способност.
Категория за употреба: Професионална.
Опаковка: Бутилка 500мл. / Туба 5кг.
pH 8

SC GLITTER

Описание: Препарат периодично и основно почистване на подови повърхности Бързосъхнещ. Предназначен за покрития от теракот, фаянс, гранитогрес, шлайфан бетон, полимерни покрития и балатум. Почиства в дълбочина и оставя свеж аромат на пролетни цветя.
Начин на употреба: Препаратът се разрежда както следва:
за ръчно измиване – 15 мл. от препарата на 10л. вода.
за подове без покритие – 30 мл. от препарата на 10л. вода.
Категория за употреба: Професионална.
Опаковка: Бутилка 1кг. / Туба 5кг.
pH 8

SC GLITTER M

Описание: Препарат машинно почистване на подови повърхности с подопочистващ автомат. Предназначен за периодично и основно почистване. Препарат с регулирана пяна.
Начин на употреба: Препаратът се разрежда с вода от 1:100 до 1:200 (на 50 литра вода – 250 мл препарат).Същата пропорция може да се използва и при ръчно измиване. Върху по-упорити петна може да се нанесе директно или разреден до 1:10 с вода. Премахва неприятни миризми.
Категория за употреба: Професионална. Машинно почистване.
Опаковка: Бутилка 1кг. / Туба 5кг.
pH 14

SC INOX G

Описание: : Препарат за почистване и поддържане на повърхности от инокс. Полира и придава блясък като премахва „холограмите” от повърхността.
Начин на употреба Препаратът е предназначен за директна употреба. Нанася се посредством тригер помпа като след това се забърсва с чиста кърпа.
Категория за употреба: Професионална.
Опаковка: Бутилка 500мл. / Туба 5кг.
pH 9

SC LILAC

Описание: Пяна за ръце. Добро измивно действие и приятно усещане. Предназначен е за работа с диспенсър.

Начин на употреба: Готов за употреба.
Категория за употреба: Професионална.
Опаковка:
Бутилка 1кг. / Туба 5кг.

pH 5.5

SC LILLY

Описание: Крем сапун за измиване на ръце, с хидратираща формула. С лек и приятен аромат на момина сълза.

Начин на употреба: Готов за употреба.
Категория за употреба: Професионална.
Опаковка:
Бутилка 1кг. / Туба 5кг.

pH 5.5

SC LIME

Описание: Концентриран препарат за ръчно измиване на съдове и прибори за хранене. Притежава лек аромат на лимон.
Начин на употреба: Препаратът може да се разрежда от 10 до 20мл. на 3л. вода. Силна почистваща сила и със студена вода. Изсипете капка т продукта върху гъба. Променете дозата в зависимост от количеството на съдовете, вида и количеството на замърсяването. Запазва мекотата на ръцете.
Категория за употреба: Професионална.
Опаковка: Бутилка 1кг. / Туба 10кг.
pH 7

SC SANI GAP

Описание: : Концентриран препарат за почистване на санитарни помещения. Премахва отлаганията от твърда вода върху санитарния фаянс и хромираните повърхности на смесителите, без да ги уврежда. Възвръща блясъка върху повърхностите.
Начин на употреба Препаратът се нанася с пулверизатор върху почистваните повърхности и се оставя за около 1 минута. След което се изплаква с течаща вода. При разреждане на 40мл. в 10л. вода може да се използва и за почистване на подове в санитарните помещения. Премахва неприятните миризми.

Категория за употреба: Професионална.
Опаковка: Бутилка 1кг. / Туба 10кг.
pH 1

SC WC GEL

Описание: : Препарат за тоалетна чиния. Отстранява отлаганията под ръба на тоалетната чиния. Унищожава бактериите и отстранява неприятната миризма. Възвръща блясъка върху повърхностите.
Начин на употреба Препаратът се нанася под ръба на тоалетната чиния. Специалната му формула образува почистващ филм върху повърхността. Оставя се за 10 минути, след което се изплаква с течаща вода. Премахва неприятните миризми.
Категория за употреба: Професионална.
Опаковка: Бутилка 750мл. / Туба 5кг.
pH 1

Автоматичен дозатор за сапун 1,1л.

ZYQ110 – White Automatic Soap Dispenser Lockable cover
1100ml Capacity
Voltage: 4 x 1.5V DC (LR6)
Dimensions: 140 x 235 x 107mm

Автоматичен метален дозатор за сапун 1,2 л.

ZYQ-120 Automatic Soap Dispenser

Voltage: 4 x 1.5V DC (LR6)
Capacity: 1, 200mL
One drop capacity: 1mL
Dimensions: 145 x 390 x 100mm

304 stainless steel

Автоматичен сензорен дозатор за течен сапун инокс метал

Автоматичен сензорен дозатор за течен сапун инокс метал 1л.

Автоматичният диспенсър за калцуни

Автоматичният диспенсър за калцуни е малка, лека и удобна машина, която автоматично освобождава калцуна и обува обувката ви щом поставите кракът си в диспенсъра, без да е необходимо да се навеждате!ПРИЛОЖЕНИЕ:-в здравна индустрия – болници, клиники, стоматология,>>фармация. -във фабрики,>производства,>строителни>площадки, лаборатории -в къщи, във фитнес залата, в спа центрове, басейни и други играни площадки sans-serifРазмери:Тегло:2.2 кг.

АЛДЕКВАТ 1л.

Концентриран препарат за почистване и дезинфекция на повърхности на базата на глутаров алдехид, глиоксал и ЧАС, без съдържание на формалдехид.Притежава б актерицидно (вкл. MRSA), микобактерицидно (вкл. туберкулоцидно), фунгицидно и вирусоцидно действие (HAV/HBV/HCV/HIV). Съчетава почистващ и дезинфекциращ ефект.Активни вещества:- Глутаров алдехид – 0.5 g /100g- Глиоксал – 12g /100g- Дидецилдиметиламониев хлорид – 5g /100g- 1,6-Дихидрокси-2,5-диоксахексан – 2g /100gСвойстваАлдекват е концентрат не съдържащ формалдехид, феноли или свободен хлор. Активните му съставки са биоразградими. Съдържа инхибитори на корозия и различните водоустойчиви материали могат многократно да бъдат третирани, без да бъдат увреждани. Алдекват има нисък алергичен потенциал и не оказва алергизиращо действие върху ползвателите. Притежава широк спектър на гермицидно действие при ниска концентрация на работния разтвор. Лесно разтворим, работните му разтвори са приятно ароматизирани и са годни за употреба до 14 дни.

АЛДЕКВАТ MD

Концентриран препарат предназачен за ръчно почистване и предстерилизационна дезинфекция на инвазивни медицински и стоматологични инструменти и лабораторна стъклария, както и за крайна дезинфекция на неинвазивни медицински инструменти и медицинска апаратура.Притежава притежава бактерицидно (вкл. MRSA) , микобактерицидно (вкл.TBC), фунгицидно и вирусоцидно действие (вируси с обвивка).>Активни вещества : – Глутаров алдехид – 0.5g /100g – Глиоксал – 12g /100g – Дидецилдиметиламониев хлорид – 5g /100g – (Етилендиокси) диметанол – 2g /100g>Алдекват MD представлява концентрат съдържащ синергично действаща комбинация, от алдехиди и четвъртични амониеви соли, осигуряваща широк спектър на гермицидно действие при ниска концентрация на работния разтвор. Препартът не съдържа формалдехид и феноли. Съдържа инхибитори на корозия и различните водоустойчиви материали могат многократно да бъдат третирани, без да бъдат увреждани. Алдекват MD има нисък алергичен потенциал и не оказва сенсибилизиращо действие върху медицинския персонал и пациентите. Активните му съставки са биоразградими, а работните му разтвори са приятно ароматизирани и са годни за употреба до 14 дни.

АЛДЕСЕПТ

Концентриран препарат за почистване и високостепенна дезинфекция на повърхности на базата на комбинация от алдехиди и четвъртични амониеви соли, без съдържание на формалдехид. Притежава бактерицидно, микобактерицидно (вкл.туберкулоцидно), фунгицидно, вирусоцидно (HBV/HCV/HIV) и спороцидно действие. Препаратът съчетава почистващ и дезинфекциращ ефект.Активни вещества: – Глутаров алдехид 7.5g /100g – Етилендиокси диметанол 15g /100g – Бензалкониев хлорид 2g /100gСвойства Алдесепт представлява балансирана синергична комбинация от алдехиди и четвъртични амониеви соли, която проявява висока микробиална ефективност в ниски концентрации. Препаратът не съдържа формалдехид и активните му съставки са биоразградими. Подходящ е както за термоустойчиви, така и за термолабилни материали. Алдесепт не се инактивира от органична материя. Съдържа инхибитори на корозия, не уврежда и е съвместим с различни материали. Притежава нисък алергичен потенциал. Работните разтвори на препарата са приятно ароматизирани и са годни за употреба до 14 дни след приготвянето им.

АЛДЕСЕПТ MD

Концентриран алдехиден препарат за високостепенна дезинфекция на медицински инструменти и апаратура.Притежава бактерицидно, включително туберкулоцидно, вирусоцидно (HBV/ HIV/HCV), фунгицидно (C. Albicans, A.niger) и спороцидно действие. Предназначен е за дезинфекция и почистване на медицински и стоматологични инструменти, медецинска апаратура и лабораторна стъклария> за високостепенна студена дезинфекция на термо-устойчиви и термо-лабилни материали, анестезиологично оборудване и ендоскопи (включително гъвкави).Препаратът съчетава почистващ и дезинфекциращ ефект.Активни вещества :Глутаров алдехид 7.5g /100gЕтилендиокси диметанол 15g /100gБензалкониев хлорид 2g /100gАлдесепт MD представлява балансирана синергична система от алдехиди и четвъртични амониеви соли, която проявява висока микробиална ефективност в ниски концентрации. Препаратът не съдържа формалдехид и активните му съставки са биоразградими.Алдесепт MD не се инактивира от органична материя. Съдържа инхибитори на корозия, не уврежда и е съвместим с различни материали. Притежава нисък алергичен потенциал. Работните разтвори на препарата са приятно ароматизирани и са годни за употреба до 14 дни след приготвянето им. Може да се използва както за ръчна дезинфекция, така и при всички полу-автоматични и напълно автоматични циркулационни процедури.

АЛДЕСЕПТ WC

Концентриран препарат за дезинфекция и почистване на санитарни възли и химически тоалетни на базата на глутаров алдехид, етилендиокси диметанол и бензалкониев хлорид, без съдържание на формалдехид. Притежава> бактерицидно, включително туберкулоцидно, вирусоцидно (HBV/ HIV/HCV), фунгицидно (C. Albicans, A.niger) и спороцидно> действие. Препаратът съчетава почистващ и дезинфекциращ ефект. Активни вещества : – Глутаров алдехид 7.5g /100g – Етилендиокси диметанол 15g /100g – Бензалкониев хлорид 2g /100g Предимства на препарата: Алдесепт не се инактивира от органична материя. Препаратът съдържа инхибитори на корозия, не уврежда и е съвместим с различни материали. Притежава нисък алергичен потенциал. Работните разтвори на препарата са приятно ароматизирани и са годни за употреба до 7 дни след приготвянето им.

Ароматизатор блокче с почистващ и освежаващ ефект

Ароматизатор блокче с почистващ и освежаващ ефект

Ароматизатор за помещения

Ароматизатор за помещения Приложение: ХоРеКа Офис и бизнес сгради Санитарни помещения Предимства: Без дозатор и батерии Уникалният патентован материал съдържа 30 пъти повече освежител за въздух, отколкото стандартните WC кошнички Иновативен дизайн Предпазваоколната среда. Не съдържа съставки разрушаващи озоновия слой 100% се рециклира Характеристики: Във WC се поставя от външната страна на тоалетната чиния В други помещения се поставя максимално високо Не се разгражда и не замърсява водата Аромати с различни цветове – Манго, КивиГрейпфрут

Ароматизатор на капки

Препарат, разработен с естествени ароматни есенции. Ароматизира и освежава въздуха, придавайки приятна атмосфера в тоалетната. Не оставя петна върху стените и е напълно безвреден за хора и домашни любимци

Ароматизатор спрей

Ароматизатор Zipper спрей, 260 мл.

арт№30126

TZ-168 Стъклочистачка 37sm

Бар салфетки – ЧЕРНИ, с бордюр , 1 пласт

Бар салфетки – ЧЕРНИ, с бордюр , 1 пласт Брой в пакет: 500, Размер /см/: 24х24, Транспортна единица: 6, Произход: България

БОНЕТА НЕТЪКАН ТЕКСТИЛ

БОНЕТА НЕТЪКАН ТЕКСТИЛ Плисирано меко ластично боне от нетъкан текстил с диаметър 50см удобно за дълги и къси коси. Много подходящо за употреба в козметични салони, хранително-вкусовата промишленост, ресторантьорството и др. Не запарява и може да се носи дълго време.

Бърсалка въже типПЕРУКА-17см

UP-Бърсалка въже тип“ПЕРУКА“(IY212)-17см

Бърсалка въже типПЕРУКА30см

UP-Бърсалка въже тип“ПЕРУКА“(IY213)-30см

Бърсалка за полиране акрилна СИНЯ -40 см

Бърсалка за полиране акрилна СИНЯ -40 см / арт.№3350(NO 037)- 50 см/ арт.№3351

Бърсалка моп 40 см.

NY 021, UР Бърсалка, 40 смNY 022, UР Бърсалка, 50 см